BBC hyllar OD-11 Cloud

OD-11 Cloud får BBCs högsta betyg

OD-11 Cloud får BBCs högsta betyg

Nya OD-11 Cloud fortsätter sitt segertåg över världen. Nu har även brittiska public servicejätten BBC hyllat både den nya och urspungliga OD-11 som de kallar en ikon från 1974.

Det är i oktobernumret av den förträffliga tidskriften BBC Music Magazine som nya Carlssonhögtalaren får den fina recensionen. Tidskriften startades 1992, utges sedan 2012 av Immediate Media Company och har en engelsk upplaga över 37000 exemplar. Det finns även en amerikansk utgåva och inriktningen är västerländsk konstmusik, men även världsmusik belyses. Varje nummer har en CD med intressant musik.

BBC Music Magazine är så imponerade av OD-11 Cloud att den kallas fenomenal, får 5 stjärnor och sammanfattningen ”en inspirerad nytolkning av en legendarisk produkt”. CarlssonPlanet gratulerar konstruktörerna och alla inblandade på Teenage Engineering och SSC till recensionen, som finns att läsa som ett urklipp här

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar