Kul med hjul

Nyframtagna hjul till Sonab OA-116 och OA-2212

Nyframtagna hjul till Sonab OA-116 och OA-2212

Ett vanligt bekymmer för ägare av 70-talets mäktiga, hjulförsedda Sonab OA-116 och OA-2212 är att hjulgummit torkar, spricker och faller av i bitar så att det blir fula svarta streck på golvet när hjulen inte längre vill rulla. För den som inte orkar klippa gummimatta och limma på finns nu en snyggare och enklare lösning: nytillverkade hjul!

Det är HiFiKit, Carlssonvärldens sedvanliga leverantör av nya element, tillbehör och byggsatser, som tagit fram kompletta satser med Sonabhjul och skruvar. De liknar påtagligt originalen, är svarta till skillnad från de danska hjul vi tidigare tipsat om, och passar perfekt i bottenplattorna. Men hjulgummit är tjockare och bygger på ett annat sätt (se bild) vilket borde vara en ytterligare förbättring. Satsen om 8 hjul och skruv kostar 1380:- och beställs här

 

, , ,

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar