Världen läser CarlssonPlanets nyhetsbrev

img_2914

Stig Carlssons Sonabhögtalare såldes i många länder och flera världsdelar på 70-talet och kanske är det en orsak till att CarlssonPlanets nyhetsbrev idag läses lite överallt på,planeten. Att så sker visar vår intressanta webbtjänst över var nyhetsbreven öppnas. Även om våra flesta läsare naturligtvis finns i Sverige och närområdet är det roligt att på en världskarta se spridningen över resten av världen.

Senaste brevet gick ut till över 3400 prenumeranter, och via vår karttjänst ser vi att brevet öppnats av läsare i bl a Syd-Afrika, Bahrein, Dubai, Kenya, Libyen, Marocko, Malaysia, Vietnam, Thailand, Australien, Canada, USA, Azorerna, Malta och ända upp i Archangelsk (norra Ryssland).

Många av dessa läsare kan säkert vara svenskar i förskingringen, men spridningen över klotet är ändå fascinerande för er redaktör, t ex som spridningen ser ut för vårt förra nyhetsbrev 88 (mars 2015)

, , ,

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar